Projectinrichting in Assen

Meubels vernieuwen bij projectinrichting in Assen

Ben je uitgekeken op het huidige interieur in huis, op je boot of in de caravan? Wellicht is een projectinrichting in Assen in dat geval het overwegen waard. Bij een projectinrichting geef je ruimtes een geheel nieuwe uitstraling, of zorg dat je specifieke elementen vernieuwd worden. Denk bijvoorbeeld aan de oude bekleding van een bank, die je tijdens de projectinrichting kunt vernieuwen. Zo hoef je de bank zelf niet te vervangen! Dit bespaart niet alleen op de kosten, maar zorgt er daarbij voor dat je van het comfort van de bank kunt blijven genieten. Vaak vormt het zitvlak van een bank zich naar de vorm van je lichaam. Een nieuwe bank zal hierdoor altijd minder prettig zitten in de eerste weken.

Projectinrichting in Assen laten uitvoeren

Er zijn verschillende partijen die je bij een projectinrichting in Assen kunnen helpen. Zo hoef je dit niet zelf uit te voeren! Met name het opnieuw stofferen van meubelstukken vergt enig vakmanschap. Je wilt er immers zeker van zijn, dat de nieuwe bekleding strak over de meubelstukken wordt getrokken. Daarbij wil je voorkomen dat de bekleding al na enkele weken of maanden los begint te zitten. Een voorbeeld van een organisatie die kan helpen bij een projectinrichting in Assen is Dijkema Meubelstoffeerders. Deze partij heeft een ruime ervaring in zowel projectinrichtingen, als in het stofferen van (bestaande) meubelstukken.

Aandachtspunten bij projectinrichting in Assen

Voordat je aan een projectinrichting in Assen begint, is het allereerst belangrijk om je persoonlijke wensen op een rijtje te zetten. Kies je bijvoorbeeld voor een landelijk interieur, of ga je voor een klassieke stijl? Het is belangrijk dat de meubelstukken allen in dezelfde stijl worden aangeschaft, om te voorkomen dat er grote contrasten ontstaan. Dit zou de ruimtes van je woning onnodig druk kunnen maken.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl