Breng het zitcomfort van vroeger terug

Heb je één of meerdere klassieke stoelen maar is de stof helemaal versleten en/of zakt hij door? Weggooien is zonde! Bij Dijkema Meubelstoffeerders bekleden we onder andere klassieke meubels en voorzien we ze tevens weer van nieuwe vulling. Zo oogt uw nieuwe fauteuil niet alleen als nieuw, maar zit hij ook als nieuw.

Stofferen van klassieke stoelen

Bent u op zoek naar een stoffeerder voor het stofferen van uw klassieke stoelen? Wij kunnen dat als geen ander voor u doen. Met meer dan vijftig jaar vakmanschap zijn wij in staat om uw klassieke stoelen te herstellen dan wel van een volledig nieuwe jas te voorzien. Misschien wilt u de stoelen precies zo laten zoals ze altijd al waren omdat het deel uitmaakt van uw familiegeschiedenis. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw geliefde stoelen een compleet nieuw uiterlijk te geven.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Laat u inspireren door Dijkema Meubelstoffeerders 

Om u te inspireren en een beeld te geven van onze grote collectie van meubelstoffen en leer kunt u in onze winkel meer dan 400 staalboeken bekijken. Deze bieden een grote diversiteit aan kleuren en patronen en laten u duidelijk zien wat we allemaal met uw klassieke stoelen kunnen doen. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we graag met u wat er allemaal mogelijk is. Ook kunt u de staalboeken mee naar huis nemen om te kijken of de stoffen waar u uw oog op heeft laten vallen matchen met het interieur van uw huis.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl