Juiste stoel voor ogen

Vesleten bekleding of wilt u uw stoel een nieuwe frisse en orginele look geven? Een nieuwe stoel kopen is zonde en kost onnodig veel geld. Bij Dijkema Meubelstoffeerders kunnen wij uw stoel voorzien van compleet nieuwe stof. Hetzij een egale stof of met allerlei soorten printjes. 

Stofferen van moderne stoelen

Wilt u uw moderne stoelen van een nieuwe stof of van nieuw leer voorzien, dan helpen wij u graag om uw stoelen een tweede leven te geven. Wij tonen u de nieuwste stoffen en het nieuwste leer en adviseren u op eenvoudige wijze wat er allemaal mogelijk is. Daarbij moet de onderliggende vulling niet worden vergeten, want die is belangrijk voor een goed zitcomfort en een lange levensduur van de nieuwe stof. Een slechte opvulling zorgt namelijk voor een snellere slijtage van de stof. Voor meer informatie over het stofferen van klassieke en moderne stoelen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of gewoon een bezoek brengen aan onze winkel.

Duurzaamheid van moderne stoelen

Wanneer huishoudens hun interieur samenstellen, speelt duurzaamheid daar een steeds meer bepalende rol in. De bekleding van moderne stoelen moet jaren mee kunnen gaan, zonder dat het materiaal z’n charme en kleur al snel verliest. De kwaliteit van het materiaal speelt hierin een belangrijke rol. Zeker bij stoelen, daar deze dagelijks intensief belast zullen worden. Juist het opnieuw bekleden van moderne stoelen past bij deze duurzame gedachte; u hoeft een meubelstuk niet te vervangen wanneer deze versleten raakt. De kwalitatief goede stoffen die wij gebruiken voor het bekleden van moderne stoelen maken dat u weer tijden vooruit kunt.

Grote diversiteit aan stoffen voor moderne stoelen

Bekijk onze website eens om een beeld te krijgen van de grote diversiteit aan stoffen waarmee we uw moderne stoelen kunnen bekleden. Het brede aanbod aan stoffen maakt dat u vrijwel altijd een type bekleding vindt, wat past bij uw persoonlijke smaak en de stijl van andere meubels in huis. Ieder van deze stoffen is van een hoge kwaliteit; ze blijven ook bij een hoge belasting een lange tijd mooi. Zoals reeds aangehaald werd, wordt het aangeraden om het opnieuw bekleden van moderne stoelen te combineren met het aanvullen van de vulling. Het heeft een grote invloed op het comfort wat uw stoelen u bieden.

Advies bij opnieuw bekleden stoelen

Bent u benieuwd of het opnieuw bekleden van uw moderne stoelen loont? Wilt u weten hoe we hierbij te werk gaan? Neem eens contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken. We zijn benieuwd naar de vorm en huidige staat van uw stoelen, om u op basis daarvan meer te kunnen vertellen over de wijze waarop wij deze voor u kunnen herstellen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl