Gooi het over een andere boeg

Het interieur van je boot aan vervanging toe? Gooi het over een andere boeg en laat je interieur volledig opnieuw stofferen. Zo kun je je interieur niet alleen volledig naar wens laten inrichten, het scheelt je ook nog behoorlijk in je portemonnee. Dijkema Meubelstoffeerders biedt verschillende duurzame oplossingen voor zowel binnen- als buitenmeubilair.

Stofferen van interieur van boten

Het stofferen van het interieur van boten is weer heel iets anders dan het stofferen van meubels. Bij boten moeten we namelijk rekening houden met allerlei factoren, zoals weeromstandigheden en afwijkende maten. Daarom is de eerste vraag die we stellen: wat wilt u precies laten stofferen? In de kajuit hoeft u natuurlijk geen rekening te houden met weersinvloeden en daarom kunt u naar hartenlust onze volledige collectie aan stoffen en soorten leer bekijken. Dat die collectie enorm groot is wordt aangetoond door de 400 verschillende staalboeken die in onze winkel liggen. U kunt natuurlijk staalboeken meenemen naar u boot om te kijken of de gewenste stoffen of het gewenste leer matcht met het interieur van uw boot. Wilt u bijvoorbeeld kussens laten stofferen voor in een sloep? Of de bank die zich in de buitenlucht bevindt, dan is het verstandig om te kiezen voor waterdichte of -afstotende stoffen. Wij helpen u hiermee en geven u duidelijk advies wat er allemaal mogelijk is.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Belangrijk onderdeel van stofferen interieur: de vulling

Vooral het soort vulling bij het stofferen van een interieur is erg belangrijk. Waarom? De juiste stof zorgt voor het beste zitcomfort, maar ook voor een lange levensduur van de nieuwe stof of het nieuwe leer. Want met een goede vulling vindt er zo weinig mogelijk slijtage plaats.

Maatwerk bij het stofferen van bootinterieur

Het lastige aan het stofferen van het interieur van boten is soms de afwijkende maten, maar die vormen voor ons geen probleem. Wij leveren maatwerk wat inhoudt dat wij bijvoorbeeld de vulling zo kunnen vormen dat het op iedere bank, stoel of bed past. Dat maatwerk zorgt ervoor dat uw boot als een geheel oogt. Wilt u meer informatie over het stofferen van het interieur van boten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of breng een bezoek aan onze winkel.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl