Meer dan alleen meubelstoffering

De dienstverlening van Dijkema Meubelstoffeerders gaat een stuk verder dan alleen het stofferen van klassieke en moderne meubels. Vrijwel alles wat gestoffeerd is kunnen we onder handen nemen en opnieuw bekleden. Denk bijvoorbeeld aan een interieur van uw boot, caravans of uw auto. Ook kunt u bij ons terecht voor projectinriching.

Overige diensten van meubelstoffeerder Dijkema

Het stofferen van meubels is verreweg hetgeen wat we het meeste doen, maar is zeker niet het enige wat we doen. Zo hebben we vele projecten uitgevoerd op bedrijven, scholen en overige instellingen waar we het volledige interieur een nieuwe look hebben gegeven. Daarnaast hebben we vele interieurs van boten en caravans gestoffeerd. 

Boten stofferen

Naast het stofferen van meubels voor in huis, doet Dijkema Meubelstoffeerders ook de stoffering van meubels in boten. Hierbij is de keuze voor het juiste materiaal heel belangrijk. In de kajuit is vrijwel alles mogelijk, ongeacht de vorm van de meubels. Maar voor de banken en stoelen die nat kunnen worden is het handig om te kiezen voor waterdichte en -afstotende stoffen.

Caravans stofferen

caravan

Naast boten stofferen we ook de banken en kussens in caravans. De mogelijkheden zijn oneindig. Naast de keuze voor de stof die u het mooiste vindt, is het belangrijk om de banken te voorzien van een goede vulling. Een goede vulling zorgt voor een optimaal comfort en dat is belangrijk, want naast zitten wordt er natuurlijk ook geslapen in een caravan.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Lounge kussens bekleden

Heeft u een mooie, grote lounge bank en wilt u de lounge kussens laten bekleden? Ook hiervoor kunt u bij Dijkema Meubelstoffeerders aankloppen. We zijn in staat om een hele strakke en simpele uitstraling van kussens te creëren, evenals hele bijzondere creaties. Het is maar net wat u wilt.

Projectinrichting

Tot slot kunt u ons ook inschakelen voor projectinrichting, bijvoorbeeld als een school of kantoor verbouwd wordt en meerdere meubels moeten worden gestoffeerd.

Fotoimpressie

Waar u ons ook voor wilt inschakelen, wij zijn u graag van dienst. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl