Bij ons zit je goed!

Wanneer de stof en/of kussens van een bank zijn versleten denkt men al vaak dat het nodig is om een nieuwe bank aan te schaffen. In veel gevallen kan uw oude bank echter nog jaren lang meegaan. U kunt de bank in de meeste gevallen gewoon opnieuw laten bekleden en vullen, zodat deze er weer als nieuw uitziet en als nieuw zit. 

Moderne zitbanken stofferen

Een veelgebruikte zitbank is meestal de reden waarom mensen bij ons komen voor het stofferen van moderne stoelen of zitbanken. De bank is toch vaak een plaats waar je heerlijk ontspannen een boek kunt lezen of tv kunt kijken. Maar de bank is ook een plek van gezelligheid waar je heerlijk met meerdere mensen kunt zitten. Het is na het bed een van de meest gebruikte meubels in huis en daarom is het niet zo gek dat na een aantal jaren slijtage zichtbaar is. Wilt u uw favoriete bank niet wegdoen maar door ons laten stofferen zodat u er nog vele jaren plezier van heeft? Wij doen dat graag voor u. Kom langs in onze winkel en bekijk de grote collectie aan stoffen en verschillende soorten leer.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Oneindig veel mogelijkheden

De mogelijkheden zijn oneindig als je bedenkt dat we maar liefst 400 staalboeken hebben die u kunt bekijken. Natuurlijk kunt u deze boeken mee naar huis nemen om te kijken of uw favoriete stoffen of soorten leer matchen met het interieur van uw huis. Naast een nieuwe stof of nieuw leer is ook de vulling een belangrijk onderdeel van het stofferen, want die is in sommige gevallen versleten. Wij adviseren u daarom over een geschikte vulling voor een heerlijk zitcomfort, maar die ook zorgt dat de nieuwe stof of het nieuwe leer van uw zitbank lang goed zal blijven.

Stofferen van loungebanken

Naast het stofferen van zitbanken stofferen wij ook loungebanken. Als meubelstoffeerders zijn we al meer dan vijftig jaar aan de slag en hebben we kennis over allerlei soorten banken opgedaan in al die jaren. Met die ervaring vormt de grootte van uw bank dan ook nooit een probleem voor een mooie, perfecte afwerking van onze hand met een nieuwe stof of een nieuw soort leer. Wilt u meer informatie over het stofferen van zitbanken of loungebanken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom eens langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl