Looking good, feeling better

Een mooie stof voor je kussens, bank of stoelen is natuurlijk belangrijk, maar het zitcomfort is minstens net zo belangrijk. Want uiteindelijk beleef je weinig plezier aan een mooi uiterlijk, als de inhoud ervan niet deugt. Dijkema Meubelstoffeerders levert hoogwaardig schuimrubber met hoog comfort en goede vochtregulatie. 

Vele soorten schuimrubber op maat

Schuimrubber is ideaal te gebruiken als opvulmateriaal en wordt veelal toegepast bij kussens en zittingen. Het reageert goed op lichaamswarmte en is zeer veerkrachtig. Dijkema meubelstoffeerders biedt diverse soorten schuimrubber op maat. Zo hebben we polyether dat redelijk vochtregulerend is en duurzaam, afhankelijk van de dichtheid. Een iets duurder maar ook duurzamer materiaal is koudschuim. Koudschuim heeft een zeer goede vocht regulatie en biedt een hoog comfort. Beiden zijn te verkrijgen in verschillende kwaliteiten.

Afhankelijk van uw wensen en waarvoor het gebruikt dient te worden, adviseren wij u graag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Polyether: Duurzaam en veerkrachtig

Een van de opties die wij aanbieden is polyether, een veelgebruikt schuimrubber voor kussens en zittingen. Polyether is redelijk vochtregulerend en duurzaam, afhankelijk van de dichtheid. Het reageert goed op lichaamswarmte en biedt een uitstekende veerkracht, waardoor het ideaal is voor comfortabele zitkussens. Bij Dijkema meubelstoffeerders hebben we verschillende kwaliteiten polyether beschikbaar, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw specifieke wensen past. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Koudschuim: Uitstekende vochtregulatie en hoog comfort

Voor diegenen die op zoek zijn naar een geavanceerdere optie, bieden wij ook koudschuim aan. Koudschuim is een iets duurdere, maar duurzamere keuze. Dit materiaal heeft een zeer goede vochtregulatie en biedt een hoog comfortniveau. Het is uitermate geschikt voor meubels die blootgesteld kunnen worden aan vochtige omstandigheden. Daarnaast is koudschuim perfect voor zitkussens die langdurig gebruikt worden. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de verschillende kwaliteiten koudschuim die beschikbaar zijn, zodat u de juiste optie kunt kiezen voor uw specifieke behoeften.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuze belangrijk is bij het selecteren van het juiste schuimrubber. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om u vrijblijvend advies te geven. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze schuimrubber op maat, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw meubelstukken.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl