Lounge kussens bekleden

Losse kussens bekleden? Geen probleem! De dienstverlening van Dijkema Meubelstofferders gaat veel verder dan alleen meubels stofferen. Met keuze uit meer dan 400 staalboeken is er voor ieder wat wils.

Lounge kussens van thuis professioneel laten bekleden

Dijkema is een veelzijdige stoffeerder en kan naast het stofferen van meubels ook losse kussens voor u bekleden. Denk bijvoorbeeld aan kussens die horen bij uw bank of die u los voor de bank heeft gekocht. Bij ons kunt u kiezen uit een grote collectie aan verschillende stoffen om uw kussens mee te bekleden. Als je bedenkt dat we in onze winkel 400 staalboeken hebben liggen dan begrijpt u dat de keuze bij ons heel groot is. Wij hebben zowel effen materialen als stoffen met een patroon. Maar naast stoffen hebben wij natuurlijk ook een grote hoeveelheid verschillende soorten leer waar u uit kunt kiezen. U kunt gerust een van de staalboeken mee naar huis nemen om te kijken of de door u uitgekozen materialen goed passen bij het interieur van uw huis.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Lounge kussens in caravans/campers laten bekleden

Naast het bekleden van kussens voor bij u thuis bekleden we ook kussens van caravans en campers. Daarbij moet gezegd worden dat de vulling bij deze voertuigen een belangrijke rol speelt. Een kussen heeft in dit geval namelijk meerdere functies, want je kunt er zowel op zitten maar je slaapt er in sommige gevallen ook op. Daarom gebruiken wij bij kussens voor caravans en campers de meest geschikte vulling voor een optimaal comfort. Bij campers kunnen wij naast het bekleden van de kussens ook de autostoelen bekleden. Wat hier het voordeel van is? Op deze manier creëert u eenheid in de camper.

Lounge kussens in boten waterafstotend of waterdicht laten bekleden

Caravans en campers zijn niet de enige voertuigen waarvan wij de kussens kunnen bekleden, want ook het bekleden van boten is ons niet vreemd. In onze vijftigjarige geschiedenis hebben wij de kussens van boten op verschillende manieren bekleed. Hier is het belangrijk om rekening te houden met de weersomstandigheden, want in bepaalde gevallen kunnen kussens nat worden van zout water. In dat geval doet u er verstandig aan om te kiezen voor waterdichte of -afstotende kussens. Wilt u meer informatie over het bekleden van kussens, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom eens langs in de winkel van Dijkema.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl