Klassieke meubels stofferen

Geef uw klassieke meubel een tweede leven en laat hem opnieuw stofferen door Dijkema Meubelstoffeerders. Wij laten uw klassieke meubel er weer als nieuw uitzien!

Klassieke meubels onder handen laten nemen door een expert

Bent u in het bezit van klassieke meubels en wilt u ze een tweede leven geven door ze te laten stofferen? Bij Dijkema Meubelstoffeerders uit Groningen zijn uw klassieke stoelen en banken in vertrouwde handen en worden ze onder handen genomen door experts. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft Dijkema leren werken met allerlei meubels en weten wij met de grootste precisie klassieke meubels nieuw leven in te blazen. Daarbij kan het twee kanten opgaan.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Uw klassieke meubel in ere hersteld

Wilt u dat uw klassieke meubels in ere worden hersteld en er weer net zo uit komen te zien als vroeger? Dan zorgen wij voor de juiste stoffen en materialen om dat te realiseren. Kiest u ervoor om uw klassieke meubels een compleet nieuw jasje te geven, dan kan dat natuurlijk ook. Door te restylen krijgen uw klassieke meubels een totaal andere uitstraling. Wat uw wensen op dit gebied ook zijn, wij zorgen ervoor dat ze in vervulling gaan.

Nieuwe stof, nieuwe vulling

Als u uw klassieke meubels wilt laten stofferen, dan zorgen wij er ook voor dat er een nieuwe vulling in de meubels komt. Waarom? Omdat een nieuwe vulling het zitcomfort van vroeger terugbrengt en er tevens voor zorgt dat de nieuwe stof opw uw klassieke zitbank of stoel veel langer goed blijft en minder snel gaat slijten.

Wilt u uw klassieke meubels laten stofferen? Neem dan gerust contact met Dijkema Meubelstoffeerders op. Wij leggen u graag aan de hand van een kop koffie uit wat de mogelijkheden zijn.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl