Geef je bank een nieuwe (oude) look

Uw bank weer in ere herstellen? Versleten stof of kussens die aan vervanging toe zijn? Of wellicht wilt u juist uw klassieke bank een compleet nieuwe look geven. Bij Dijkema Meubelstoffeerders is de keuze voor een nieuwe stof bijna oneindig. Laat u inspireren en kom eens langs in onze showroom.

Wij geven uw klassieke zitbank een tweede leven

Uw klassieke zitbank is al vele jaren oud en misschien wel een familie-erfstuk. Ontzettend zonde om een meubel met zoveel waarde en historie op zolder te zetten of weg te doen. Dat is ook niet nodig als u uw klassieke zitbank door Dijkema Meubelstoffeerders laat stofferen. Wij voorzien uw klassieke zitbank hierdoor van een nieuwe stof waardoor-ie weer opnieuw gebruikt kan worden en er weer prachtig uitziet. Wij hebben een ontzettend grote collectie van stoffen en materialen waardoor we in staat zijn om uw klassieke zitbank er weer net zo uit te laten zien als vroeger. U kunt er ook voor kiezen om uw klassieke zitbank te restylen en te voorzien van een compleet andere stof met een compleet andere kleur. Die keuze is geheel aan u.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Klassieke bank wordt helemaal de oude met nieuwe vulling

Naast een nieuw jasje is ook een nieuwe vulling onderdeel van het stofferen van uw bank. Dat doen we om twee redenen. Ten eerste krijgt u het zitcomfort van vroeger terug en ten tweede zal de nieuwe stof van uw bank veel langer goed blijven. Want door een goede vulling slijt de stof minder snel en kunt u dus weer vele jaren genieten van uw zitbank.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met uw zitbank? Neem gerust contact op met Dijkema Meubelstoffeerders of kom langs in onze winkel aan het Boterdiep in Groningen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl