Projectinrichting voor bedrijven, instellingen en openbare ruimtes

Uw kantoor, school of openbare ruimte de juiste uitstraling geven is geen eenvoudige klus. De keuze is verschrikkelijk groot. Daarnaast is het lastig om op basis van een stof in te schatten hoe het in zijn geheel eruit komt te zien. Dijkema Meubelstoffeerders helpt u graag met het uitzoeken en leveren van de stoffen, en het realiseren van uw project.

Stoffeerder voor project inrichting

Project inrichting is Dijkema als veelzijdig stoffeerbedrijf niet vreemd. Daarom kunt u ook voor het aankleden van meubels bij een groot project terecht bij ons bedrijf. In meer dan vijftig jaar tijd hebben wij zoveel verschillende dingen gestoffeerd en hebben wij zoveel ervaring opgedaan dat u kunt vertrouwen op een kwalitatief resultaat van uw project inrichting. Het is belangrijk dat de uitstraling van scholen, kantoren en openbare ruimtes eenheid toont. Dat betekent niet dat alles er compleet hetzelfde uit moet zien, maar het is belangrijk dat alles één geheel vormt. Wij adviseren u over alle mogelijkheden en komen samen tot de beste aankleding voor het project. Wij kunnen ervoor zorgen dat de ruimtes die binnen de projectinrichting vallen voorzien worden van compleet nieuwe zitmeubels die hoog scoren op ergonomisch vlak. Daarbij maakt het niet uit of het nou om vier zitplekken gaat of vijftig banken.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Grote collectie stoffen voor project inrichting

Bij Dijkema heeft u een luxe positie en kunt u kiezen uit een grote collectie stoffen voor een project inrichting. In onze winkel zijn maar liefst 400 staalboeken aanwezig. Daarnaast beschikken wij ook over speciale materialen. Daarover leest u hieronder meer.

Speciale materialen voor project inrichting

In sommige gevallen kan er bij project inrichting behoefte zijn aan speciale materialen, denk bijvoorbeeld aan een basisschool met kinderen die veel knoeien of een ziekenhuis waar veel verschillende mensen te gast zijn. Daarom hebben wij een grote collectie aan verschillende speciale materialen. Denk hierbij aan waterafstotende materialen, of materialen die brandvertragend, antibacterieel, schimmelwerend of urinebestendig zijn. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie over project inrichting kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze winkel.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl