Kamperen in style

Het interieur van je caravan aan vervanging toe vanwege slijtage of wellicht omdat je het interieur gewoon simpelweg niet mooi vindt? Met nieuwe bekleding kun je voor relatief weinig geld al een compleet nieuwe look geven aan je caravan. En met keuze uit duizenden stoffen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Stofferen interieur caravans

Wij kunnen voor allerlei verschillende doeleinden stofferen, daarom kunnen we ook het interieur van uw caravan of camper stofferen. Deze mobiele huizen worden vaak in de vakanties maar soms zelfs een paar keer per maand gebruikt. Misschien wilt u ervoor zorgen dat die unieke sfeer van thuis terugkomt in uw caravan of camper, maar misschien wilt u aan de andere kant juist dat er een compleet andere sfeer heerst zodat u meer het gevoel heeft echt weg van huis te zijn. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op dat gebied. U kunt gebruik maken van ons volledige assortiment aan stoffen en soorten leer. Als je bedenkt dat we in onze winkel maar liefst 400 verschillende staalboeken hebben dan kunt u zich voorstellen dat wij beschikken over een bijzonder groot assortiment.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Wat kunnen we stofferen van het interieur van uw caravan?

Er zijn verschillende onderdelen van het interieur van uw caravan of camper die wij kunnen stofferen. Denk aan de verschillende soorten kussens die er in de caravan of camper liggen. Wij kunnen het allemaal van de stof voorzien die u wenst. Stoffen die wij overigens vrijwel altijd op voorraad hebben.

Kwalitatieve kussenvullingen bij stofferen van het interieur

Een van de belangrijke onderdelen van het stofferen van de interieurs van caravans en campers is de kussenvulling. Dat is niet zomaar, want kussens worden vaak op twee verschillende manier gebruikt. Aan de ene kant om op te zitten en aan de andere kant ook als matras om op te slapen. Daarom zorgen wij bij het stofferen van het interieur van caravans en campers altijd voor een zeer kwalitatieve kussenvulling die het zit- en ligcomfort tot het hoogste niveau brengt.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl