Project stoffering

Dijkema Meubelstoffeerders is specialist in project stoffering. Al veertig jaar bedienen we klanten in Noord-Nederland bij verschillen stoffering projecten. Of het nu gaat om twee bankstellen of vijftig zitplaatsen, geen klus is ons te groot!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Project stoffering laat u doen door Dijkema

Project stoffering begint met een goed gesprek waarin we de wensen van de klant bespreken. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden. We beschikken over 400 staalboeken waarin alle mogelijke stoffen en soorten leer te vinden zijn. Iedere stof heeft zijn eigen unieke kenmerken, waar we u over kunnen informeren. Daarnaast adviseren we u over de kleuren. We bespreken samen wat past bij de ruimte en wat u wilt uitstralen. Uiteraard kunt u wat staalboeken meenemen, om te kijken of de stoffen echt passen.

Heeft u een keuze gemaakt? Een team van ervaren stoffeerders zal de project stoffering zo goed en efficiënt mogelijk aanpakken en afronden. We willen dat u snel weer gebruik kunt maken van de ruimte en dat u jaren vooruit kunt met de meubelen. Wij werken dan ook alleen met materialen van topmerken, om altijd kwaliteit te kunnen bieden.

Bij een project stoffering kunt u ook kiezen voor speciale materialen

Wilt u een school, ziekenhuis of andere (openbare) ruimte laten stofferen? Dan is het goed om na te denken over het type materiaal. U kunt standaard stoffen en vullingen laten plaatsen, maar Dijkema Meubelstoffeerders levert ook speciaal materiaal. Denk hierbij aan materialen die brandvertragend, waterafstotend, antibacterieel, schimmelwerend of zelfs urinebestendig zijn. Alles om de ruimte extra veilig en hygiënisch te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl