Klassieke bank stofferen

Een klassieke bank is een kostbaar bezit. Wie weet is de bank al meerdere generaties in de familie of heeft u hem gekocht op een antiekbeurs of op een veiling. Maar soms is het nodig om de bank van nieuwe stof te voorzien omdat deze is versleten. Een klassieke bank stofferen is een klus die niet zomaar iedereen kan doen. U moet hiervoor speciaal zijn opgeleid en de juiste vaardigheden hebben. Een klassieke bank vraagt extra aandacht en die kan alleen de professional geven. Geef uw kostbare bank dus niet zomaar uit handen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Laat uw klassieke bank stofferen door een vakman

Meubels stofferen is een vak apart dat vraagt om speciale vaardigheden. De medewerkers van ons gespecialiseerde bedrijf hebben jarenlang ervaring. Uw bank is bij ons in goede handen en zal als nieuw weer worden afgeleverd. U kunt er dan weer vele jaren plezier van hebben. Natuurlijk wordt de bank gestoffeerd met materialen die passen bij uw bank. Een klassieke bank stofferen betekent dat de oorspronkelijke uitstraling van de bank behouden moet blijven want dat vertegenwoordigt immers de waarde van het meubelstuk. U zult zien dat uw bank enorm is opgeknapt van deze metamorfose.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u een klassieke bank en overweegt u om die te laten herstofferen? Dan kunt u vrijblijvend informatie inwinnen bij ons bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. U krijgt vooraf een prijsopgaven en natuurlijk wordt er altijd gebruik gemaakt van uitsluitend kwaliteitsstoffen om uw klassieke bank weer als nieuw te maken.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl