Stoffeerbedrijf Drenthe

Sommige meubels verdienen gewoon een tweede leven. Omdat ze u dierbaar zijn, of omdat ze afkomstig zijn uit de erfenis van een dierbaar persoon. Dit kunnen goede redenen zijn om uw bank of stoel opnieuw te laten bekleden. Deze klus geeft u natuurlijk niet zomaar uit handen, u wilt dat het goed gebeurt. Dan zit u goed bij het stoffeerbedrijf Drenthe. Door onze jarenlange ervaring met het stofferen van verschillende meubelstukken kunnen wij absoluut vakwerk garanderen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Uw bank of stoel weer als nieuw door stoffeerbedrijf Drenthe

Heeft u een favoriete stoel die nog prima is op de bekleding na? Overweeg dan om deze stoel opnieuw te laten stofferen door Dijkema Meubelstoffeerders. U kunt uiteraard zelf de te gebruiken stof uitzoeken, indien gewenst kunnen wij u hierover adviseren. Het meubelstuk wordt als u dat wilt bij u thuis opgehaald en ook weer afgeleverd nadat de nieuwe stoffering is aangebracht. De stoel of de bank die door ons opnieuw is gestoffeerd kan zo weer vele jaren mee en u zult er zeker nog lang plezier van hebben. Met nieuwe stoffering hoeft u nog geen afstand te doen van die favoriete stoel of die bank die zo heerlijk zit. Ook in het kader van duurzaamheid is opnieuw stofferen natuurlijk altijd een goede overweging.

Wij stofferen uw meubelstuk goed en vakkundig

Heeft u een stoel of bank die wel een nieuwe stof kan gebruiken? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050 – 31 34 39 8. Wij zijn eveneens bereikbaar via ons e-mailadres, info@dijkemameubelstoffeerders.nl.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl