Stoel laten bekleden Groningen

Misschien heeft u in uw woonkamer of studeerkamer een fraaie stoel staan als aandenken aan overleden ouders of grootouders. Zo’n prachtige antieke stoel die veel emotionele waarde heeft. Alleen de bekleding begint nu toch wel erg te slijten. Zonde van die mooie stoel maar u kunt het niet over uw hart verkrijgen om hem bij het grofvuil te zetten. En gelukkig hoeft dat ook niet. Want een stoel laten bekleden in Groningen kan prima. De deskundige meubelstoffeerders van Dijkema hebben vele jaren ervaring met dit edele handwerk.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Uw stoel laten bekleden in Groningen door mensen met vakkennis

Wilt u uw kostbare of dierbare erfstuk in oude glorie laten herstellen? Dijkema Meubelstoffeerders komt bij u thuis om de stoel te bekijken en een prijsopgave te doen. Gaat u hiermee akkoord dan wordt de stoel opgehaald, gestoffeerd en weer bij u thuis afgeleverd. Het transport is bij de prijs inbegrepen. In overleg met u wordt besproken welke stof wordt gebruikt en met welke techniek de stoel het beste opnieuw kan worden gestoffeerd. U krijgt een indicatie van de tijd die het zal vergen voordat u de gestoffeerde stoel weer terug ontvangt.

Laat uw stoel bekleden door een vakman

Wilt u een stoel laten bekleden in Groningen of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen dan bij u langs om het project met u te bespreken. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 050 – 31 34 398. Of stuur een bericht naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl