Klassieke of moderne zitstoelen laten stofferen in Groningen

Heeft u klassieke of moderne zitstoelen en wilt u ze laten stofferen in Groningen? Dat kan bij Dijkema Meubelstoffeerders! Al 50 jaar lang tonen wij vakmanschap door onder andere klassieke en moderne zitstoelen van een nieuw jasje te voorzien. Hoe je het ook wend of keert, veel meubels zijn onderhevig aan slijtage, zo ook zitstoelen. Zodra een zitstoel versleten is, kunt u beslissen: ik doe ‘m weg en koop een nieuwe of ik laat ‘m stofferen en heb er vervolgens opnieuw jarenlang plezier van. Kiest u voor het laatste, dan is Dijkema Meubelstoffeerders uit Groningen u graag van dienst.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Stofferen van zitstoelen in Groningen: laat ze herstellen of compleet restylen

Laat u uw zitstoelen stofferen door Dijkema Meubelstoffeerders uit Groningen, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw zitstoelen te herstellen naar de oorspronkelijke staat of ze compleet te restylen. Die keuze is aan u. Met meer dan 400 staalboeken kunt u, eventueel samen met ons, de keuze maken voor de juiste materialen en kunnen wij beginnen met het stofferen.

Stofferen zitstoelen gaat in Groningen gepaard met nieuwe vulling

Het stofferen van zitstoelen gaat bij ons in Groningen gepaard met een nieuwe vulling, want met alleen een nieuwe buitenkant krijgt u het zitcomfort van vroeger niet terug. Met een nieuwe, kwalitatieve vulling wel! Zo’n vulling is trouwens ook belangrijk om slijtage aan de stof of het nieuwe leer van uw zitbank te voorkomen. Bent u benieuwd wat voor stoffen en soorten leer wij allemaal hebben? Kom dan eens langs in onze winkel aan het Boterdiep in Groningen en laat u overtuigen waarom Dijkema Meubelstoffeerders uw zitstoelen zou moeten stofferen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl