Veelgebruikte zitbanken laten stofferen bij Dijkema in Groningen

Heeft u een veelgebruikte zitbank die versleten is en wilt u ‘m laten stofferen in Groningen? Dijkema Meubelstoffeerders kan dat als geen ander voor u doen! Wij tonen al meer dan 50 jaar vakmanschap en hebben inmiddels ontelbaar veel zitbanken van een nieuwe jas voorzien. Denkt u erover na om uw zitbank ook van een nieuwe jas te voorzien? Groot gelijk! Een bank is een van de meest gebruikte meubels in huis en is een item waar u erg gewend aan raakt. Daarom kiezen sommige mensen dan ook niet voor een nieuwe bank als de huidige bank een beetje af is, maar laten ze ‘m stofferen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Inspiratie voor stofferen van zitbanken in Groningen: 400 staalboeken

Als u uw huidige zitbanken wilt laten stofferen door Dijkema Stoffeerders uit Groningen, dan bieden wij u ontzettend veel mogelijkheden wat materialen betreft. Bij ons in de winkel liggen maar liefst 400 staalboeken waardoor u kunt kiezen uit verschillende stoffen en soorten leer. Op die manier geven wij u de mogelijkheid om uw zitbank te herstellen naar zijn oorspronkelijke staat of compleet te restylen met nieuwe materialen.

Zitbanken laten stofferen in Groningen en voorzien van goede vulling

Bij het stofferen van zitbanken hoort volgens Dijkema uit Groningen ook een nieuwe, kwalitatieve, maar vooral comfortabele vulling. Na een aantal jaren begint de kwaliteit van de vulling minder te worden en daarom zorgen wij ervoor dat er een nieuwe vulling in uw zitbank terecht komt. Ondanks een nieuwe vulling zal uw zitbank na het laten stofferen door onze vakkundige medewerkers in Groningen, weer net zo heerlijk en vertrouwd aanvoelen als-ie vroeger deed. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl