Stoffeerwerk regio Groningen

Welkom bij Dijkema Meubelstoffeerders – Expert in Stoffeerwerk regio Groningen


Bent u op zoek naar hoogwaardig stoffeerwerk in Groningen? Bij Dijkema Meubelstoffeerders combineren we ambacht met moderne technieken om uw meubels weer als nieuw te maken. Of het nu gaat om een antieke stoel of een moderne bank, ons team van ervaren stoffeerders staat voor u klaar.
Onze diensten zijn gericht op het herstellen, renoveren en opnieuw bekleden van meubels voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze vakkennis en toewijding zorgen wij ervoor dat uw interieur weer straalt. Ontdek meer over onze diensten en zie hoe wij te werk gaan.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Wat kan Dijkema Meubelstoffeerders voor u betekenen?


Onze werkplaats in de regio Groningen is volledig uitgerust om aan al uw wensen te voldoen. Wij gebruiken alleen de beste materialen voor duurzaamheid en comfort. Uw meubels worden met precisie en zorg behandeld, zodat de authenticiteit en waarde behouden blijven. Voor elk project, groot of klein, bieden wij een op maat gemaakte oplossing.
Bij Dijkema Meubelstoffeerders geloven we dat goed stoffeerwerk niet alleen gaat om het uiterlijk, maar ook om het comfort en de functionaliteit van uw meubels. Neem contact op met ons team voor een vrijblijvende offerte en advies op maat.

Waarom kiezen voor Dijkema Meubelstoffeerders?


Kiezen voor Dijkema betekent kiezen voor kwaliteit. Onze klanten waarderen ons om de persoonlijke aandacht en het vakmanschap dat we in elk stuk stoffeerwerk steken. We zijn trots op de positieve beoordelingen en de langdurige relaties die we met onze klanten in Groningen en omstreken hebben opgebouwd.
Wij nodigen u graag uit om enkele van onze voltooide projecten te bekijken. Laat u inspireren door de transformaties die wij hebben gerealiseerd en ontdek wat wij voor uw meubels kunnen betekenen.
Heeft u meubels die toe zijn aan een nieuw leven? Wacht niet langer. Contacteer Dijkema Meubelstoffeerders vandaag nog en start de transformatie van uw meubilair. Klik de knop hieronder voor meer informatie en laat ons u helpen met uw stoffeerwerk in Groningen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl