Stoffeerderij Paddepoel

Stoffeerderij bij Paddepoel bekleedt uw meubels opnieuw

Begint de bekleding van uw bank, fauteuil of bijvoorbeeld eetkamerstoel slijtplekken te vertonen? Laat dergelijke meubels opnieuw bekleden door onze stoffeerderij bij Paddepoel. Het opnieuw laten bekleden van meubels is niet alleen een hele duurzame keuze, maar ook een voordelige. De meubels gaan vaak nog jaren mee, nadat u deze van een nieuwe bekleding heeft laten voorzien. Het opnieuw bekleden van een bank of stoel kunt u combineren met het opvullen van het zitvlak. Zo biedt deze u meer stevigheid. Niet alleen wanneer bekleding slijtplekken vertoont is de hulp van onze stoffeerderij bij Paddepoel wenselijk. Kies hier bijvoorbeeld ook voor, wanneer u de meubels van een nieuwe look wilt voorzien.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Mogelijkheden bij onze stoffeerderij rond Paddepoel

Het opnieuw laten stofferen van uw meubels begint bij een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet de bekleding voor u voldoen? Heeft u een specifieke kleur op het oog? Kiest u voor een matte of glanzende stof? Enzovoorts. Op basis van uw wensen doen we u graag een aantal voorstellen. Zodra u de juiste stof gevonden heeft, gaan we voor u aan de slag met het stofferen van de meubels in onze stoffeerderij bij Paddepoel. De jarenlange ervaring die wij in het vak hebben, maakt dat we u een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Daarbij werken we uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Advies van ervaren stoffeerderij bij Paddepoel

Wilt u weten of het opnieuw bekleden van uw meubels het overwegen waard is? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld het interieur van een boot of caravan opnieuw te laten stofferen? Neem eens contact op met onze stoffeerderij bij Paddepoel. We vertellen u hier graag meer over.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl