Stoffeerderij Hoogkerk

Professionele stoffeerderij Hoogkerk

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema voor veel Nederlandse huishoudens. Speel hierop in, door een kapotte bank of stoel niet direct te vervangen. Het laten herstellen hiervan door een professioneel stoffeerderij bij Hoogkerk als Dijkema Meubelstoffeerders is een veel duurzamer alternatief. Vaak gaat het bij een kapotte bank uitsluitend om een kapotte bekleding. Het vervangen van de bekleding en het eventueel opvullen van het zitvlak laat de bank weer als nieuw lijken. Dijkema Meubelstoffeerders heeft een ruime ervaring in het opnieuw bekleden van verschillende soorten meubels. Een bank en fauteuil zijn er voorbeelden van; denk ook aan eetkamerstoelen en zelfs het volledige interieur van een caravan of boot.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Mogelijkheden bij stoffeerderij in Hoogkerk

Wanneer u voor de hulp van onze stoffeerderij bij Hoogkerk kiest, bieden we u verschillende mogelijkheden. Zo heeft u bij ons keuze uit een breed scala aan stoffen. Er zit niet alleen verschil in het type stof, maar ook in de kleuren hiervan. Gaat u voor een strakke, zwarte stof? Wilt u een stof met meer glans en een opvallende kleur? Het inschakelen van onze stoffeerderij bij Hoogkerk is niet alleen interessant wanneer meubels versleten zijn geraakt. We helpen u ook graag, wanneer u het interieur in huis wilt vernieuwen en om die reden een ander soort stof voor uw bank of fauteuil zoekt.

Advies van onze stoffeerderij bij Hoogkerk

Wilt u weten of het opnieuw stofferen van uw meubels interessant is? Bent u benieuwd of uw fauteuil nog jaren mee zal gaan, als u deze opnieuw laat bekleden door onze stoffeerderij bij Hoogkerk? We adviseren u hier graag over. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de hulp die onze stoffeerders u bieden bij het herstellen en vernieuwen van meubels.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl