Stoffeerder Groningen

Als u een stoffeerder in Groningen nodig heeft, dan wilt u vanzelfsprekend kiezen voor de beste partij. Er zijn in Nederland nog maar weinig traditionele stoffeerders te vinden. Gelukkig is er een goede stoffeerder in Groningen te vinden die u van dienst kan zijn met een hoogwaardige service volgens de traditionele standaarden. Dit is Dijkema Meubelstoffeerders. Wij hebben meer dan een halve eeuw ervaring als stoffeerder in Groningen en staan voor u klaar met een bijzonder complete en vriendelijke service.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

De stoffeerder in Groningen die bij u thuis komt

In vroegere tijdens reikte de service van stoffeerders aanzienlijk verder dan tegenwoordig. Als uw professionele stoffeerder in Groningen houden wij vast aan de oude tijden als het om de service gaat. Dit betekent dat wij graag naar u toe komen om te bekijken wat er voor uw meubelstukken gedaan kan worden. Vervolgens kunnen wij een offerte opstellen voor de werkzaamheden. Als uw stoffeerder in Groningen bieden wij u de mogelijkheid om de meubelstukken gratis op te laten halen en ook kosteloos weer te laten afleveren na het uitvoeren van de werkzaamheden door de stoffeerder in Groningen. U heeft dan ook eigenlijk helemaal nergens omkijken naar.

Voor vragen contact gerust stoffeerdersbedrijf Groningen

Wanneer u een ervaren, vriendelijke en professionele stoffeerder in Groningen nodig heeft, dan staan wij zeker graag voor u klaar. Wij zijn gevestigd aan de Boterdiep 20 in Groningen. Voor meer informatie over onze mogelijkheden als stoffeerder in Groningen kunt u altijd contact opnemen. Bel dan naar 050 – 313 43 98. Wij staan u graag te woord. Indien gewenst kunt u ook mailen, naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl