Stoffeerder Friesland

Heeft uw stoel of bank zijn beste tijd gehad na jaren van gebruik maar vindt u het zonde deze weg te doen? Laat dan nieuw leven in uw meubel blazen door Dijkema Meubelstoffeerders om er nog jaren van te kunnen genieten. Voor een stoffeerder Friesland bent u bij Dijkema Meubelstoffeerders aan het juiste adres, want wij hebben al 50 jaar ervaring met het stofferen van verscheidene meubels en een uiterst diverse keuze uit verschillende soorten stoffen en leer. Zo vindt u altijd de stof, het patroon en de kleur die bij uw interieur past.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Uw oude meubel dankzij stoffeerder Friesland zo goed als nieuw

Bij Dijkema Meubelstoffeerders kunnen wij zowel klassieke, moderne en design meubels stofferen en voorzien van een nieuwe vulling. Een nieuwe vulling is belangrijk voor het behouden van het zitcomfort en zorgt ervoor dat de nieuwe stof langer goed blijft. U wilt bovendien zo lang mogelijk kunnen genieten van uw vernieuwde stoel of bank. Onze diensten blijven niet bij het stofferen van meubels voor binnenshuis, ook de stoffering van meubels in boten en caravans kan bij ons geregeld worden. Daarnaast kunnen wij ook lounge kussens laten bekleden voor de perfecte afwerking van uw lounge bank.

Voor ieder wat wils in Friesland bij Stoffeerder Dijkema

Onze brede collectie aan stoffen en leer kunt u bekijken in onze 400 staalboeken in de winkel. U kunt deze ook mee naar huis nemen om direct te zien wat het beste bij uw interieur past. Heeft u een specifieke wens of wilt u advies? Dan kunt u altijd contact opnemen of langskomen in onze winkel aan het Boterdiep 20 in Groningen. Het is mogelijk om met uw meubels bij ons langs te komen voor een prijsopgave, maar daarvoor kunnen wij ook bij u thuis langskomen. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op via ons telefoonnummer 050-3134398, fax 050-3134389 of de email info@dijkemameubelstoffeerders.nl.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl