Stoffeerder Assen

Wanneer u op zoek bent naar een stoffeerder in Assen of omgeving, is Dijkema Meubelstoffeerders het juiste adres. Dijkema Meubelstoffeerders is met ruim 50 jaar ervaring de specialist in het stofferen van meubelen voor Assen en omgeving. De ruime kennis en ervaring van de experts maakt het mogelijk dat alle soorten klassieke en moderne meubelen op perfecte wijze kunnen worden gestoffeerd. Dijkema Meubelstoffeerders is gevestigd in Groningen en daarmee ook de ideale stoffeerder voor Assen en omgeving.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Voor een stoffeerder nabij Assen gaat u naar Dijkema Meubelstoffeerders

Of u uw meubelen nu in ere wilt laten herstellen of dat u uw meubelen een volledig nieuwe uitstraling wil laten geven: wij stofferen de meubelen op passende wijze. Wij bieden wij een ruim assortiment aan van verschillende soorten stoffen en soorten leer. Deze worden geleverd door vaste leveranciers die materialen leveren van 100% kwaliteit. Of u nu klassieke of moderne nieuwe meubelen wilt laten stofferen, als specialist stoffeerder voor Assen en omgeving bent u bij ons op de goede plek. De experts kunnen op vakkundige en ambachtelijke wijze klassieke en moderne meubelen opnieuw stofferen. Onze aanpak wordt volledig aangepast aan uw wensen.

Expert stoffeerder nabij Assen voor boten, caravans en projectinrichting

Naast het stofferen van meubelen in huis, kunt u bij Dijkema Meubelstoffeerders terecht voor het stofferen van boten en caravans. Ook hiervoor beschikken wij als stoffeerder over geschikte stoffen. Ook kunt u terecht voor het laten bekleden van lounge kussens en voor projectinrichting, waarbij meerdere meubelen worden gestoffeerd voor bijvoorbeeld scholen of een kantoor. Voor een uitstekende stoffeerder rond Assen gaat u naar Dijkema Meubelstoffeerders. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl