Stoffeerbedrijf Haren

Het stofferen van meubels is een echt ambacht dat niet alleen met uiterste precies, maar ook met veel liefde voor detail moet worden beoefend. Is de bekleding van uw favoriete stoel versleten? Dijkema Meubelstoffeerders helpt u graag om uw stoel van een nieuw jasje te voorzien. Een mooie nieuwe stof kan uw meubels een compleet nieuwe uitstraling geven. Zo kan uw ouderwetse luie stoel een modern tintje krijgen of kunt ervoor kiezen een stoffen stoel opnieuw te laten bekleden met leer. Uw meubels krijgen zo een tweede leven en kunnen weer jaren mee.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Vakmanschap

Om lang plezier te kunnen hebben van de nieuwe bekleedde meubels, is het wel van belang dat het stofferen op professionele wijze gebeurt. Daarbij dient er niet alleen rekening te worden gehouden met de materialen die gebruikt worden, maar ook bijvoorbeeld met de vulling van de stoel of bank. Die is namelijk van belang voor de levensduur van de stof en natuurlijk ook voor het zitcomfort. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij alle kennis en kunde in huis om uw meubels vakkundig te stofferen.

De juiste keuze maken

Zoekt u een stoffeerbedrijf Haren? Neem dan eens contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee en kunnen u vanuit onze expertise adviseren over de juiste materialen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via info@dijkemameubelstoffeerders.nl of door te bellen naar telefoonnummer 050-3134398. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel aan het Boterdiep 20 in Groningen. Wij staan u graag te woord.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl