Stoffeerbedrijf Groningen

Bent u op zoek naar een stoffeerbedrijf Groningen om uw oude meubel op te knappen en weer als nieuw te laten maken? Kom dan langs bij of neem contact op met Dijkema Meubelstoffeerders. Onze winkel aan het Boterdiep in Groningen bestaat al 40 jaar en wij hebben ruime ervaring met het stofferen van diverse meubels. Wij vernieuwen zowel stoelen, zitbanken en loungebanken en zijn u daarnaast ook van dienst voor het stofferen van boten en caravans en het bekleden van lounge kussens.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Een nieuwe look voor uw interieur

Als u erg gehecht bent aan uw stoel of bank of als uw meubel een familie erfstuk is dat u niet weg wilt doen, is het fijn als deze weer zo goed als nieuw gemaakt kan worden. Dijkema Meubelstoffeerders zorgen hiervoor, waarbij u een ruime keuze heeft aan verschillende soorten patronen, stoffen en leer. Bovendien kunnen wij uw meubel een nieuwe vulling geven, waardoor het zitcomfort geoptimaliseerd wordt en de nieuwe stof minder snel zal verslijten. Neem een kijkje in onze winkel waar wij wel 400 staalboeken hebben en neem er, indien gewenst, een aantal mee naar huis om de stoffen te kunnen vergelijken met uw interieur. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten, want wij werken ook aan projecten voor bijvoorbeeld de inrichting van een school of kantoor.

Kom langs of neem contact op

Twijfel niet om nieuw leven in te blazen in uw meubel; het is immers duurzaam en goed voor het milieu. En voor elke wens hebben wij een oplossing, of u nu op zoek bent naar een moderne, hippe look voor uw interieur of het meubel juist in traditionele, klassieke staat wilt houden. Wij halen en bezorgen uw meubelen gratis en kunnen langskomen voor een vrijblijvende prijsopgave. Voor vragen of een afspraak kunt u ons bellen of faxen via 050-3134398, of mailen via info@dijkemameubelstoffeerders.nl. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in de winkel.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl