Stoffeerbedrijf Friesland

Het stofferen van meubels is een vak, dat steeds minder mensen beheersen. En dat is jammer, want door meubels en bij voorbeeld kussens van een boot of caravan opnieuw te stofferen kunnen ze veel langer meegaan. Maar gelukkig weten wij bij Dijkema Meubelstoffeerders nog wat vakwerk is. Al ruim 50 jaar kunt u bij ons stoffeerbedrijf Friesland terecht voor al uw stoffeeropdrachten. Dus de geliefde stoel die u van uw grootouders erfde hoeft u niet weg te doen omdat de stof versleten is, u kunt hem in ons bedrijf opnieuw laten stofferen, uiteraard in dezelfde klassieke stijl als waarin hij altijd heeft bestaan.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Het stoffeerbedrijf Friesland levert nog ouderwets vakwerk

U kunt uw dierbare meubelstukken met een gerust hart uit handen geven aan het stoffeerbedrijf Friesland. Wij zorgen ervoor dat uw meubels weer van een mooie stoffering worden voorzien zodat ze weer vele jaren mee kunnen. Wij kunnen als u dat wenst ook bij u thuis komen om de meubels die u opnieuw wilt laten stofferen te laten beoordelen. Wij kunnen dan ook direct een prijsopgave geven zodat u weet wat de kosten zijn en u daar rustig over na kunt denken. Wij halen en brengen de te stofferen meubels gratis, u hoeft dus geen vervoer te regelen.

U kunt direct online een offerte aanvragen voor uw stoffeeropdracht

Heeft u een meubelstuk dat opnieuw moet worden gestoffeerd, of zijn de kussens van de caravan aan een nieuw stofje toe? U kunt nu direct contact met ons opnemen om een offerte of meer informatie te vragen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050- 31 34 398. Daarnaast kun u ons natuurlijk ook een e-mail sturen. Stuurt u uw bericht dan naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl