Stoffeerbedrijf Assen

Zoekt u een stoffeerbedrijf in Assen dat u nog kan voorzien van de ouderwetse en ambachtelijke service van een traditioneel stoffeerbedrijf in Assen? Dan bent u aan het juiste adres bij Dijkema Meubelstoffeerders. Wij gaan nog te werk volgens de oude standaarden, die volgens ons aanzienlijk beter waren dan de standaarden die in deze tijd gehanteerd worden. Wij bieden u hierbij een zeer volledige service als professioneel stoffeerbedrijf in Assen en omgeving. Zo komen wij graag bij u langs om te zien wat wij voor u kunnen betekenen en kunnen wij u direct een prijsopgave doen toekomen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Een traditioneel stoffeerbedrijf nabij Assen

Wij hebben een jarenlange ervaring als traditioneel stoffeerbedrijf in de regio Assen. Wij zijn gevestigd aan de Boterdiep 20 in Groningen. Wij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn wanneer u een stoffeerbedrijf nabij Assen nodig heeft. Uiteraard kunnen wij de meubelstukken kosteloos bij u ophalen en brengen wij deze ook weer geheel kosteloos bij u terug. Dit is onderdeel van de zeer uitgebreide dienstverlening van ons stoffeerbedrijf nabij Assen. Wij zetten ons klanten centraal en bouwen onze service hier omheen. Zo profiteert u altijd van de beste dienstverlening.

Wilt u meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als ervaren stoffeerbedrijf nabij Assen? Neemt u gerust een vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 050 – 313 43 98 of mailen naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ook contact opnemen voor advies over de mogelijkheden van ons stoffeerbedrijf nabij Assen, of wanneer u een offerte van ons wilt ontvangen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl