Stoel stofferen kosten

Stoel stofferen kosten bij professionele stoffeerder

De stoel stofferen kosten liggen over het algemeen lager dan de kosten voor een geheel nieuwe stoel. Daarbij past de vulling van een stoel zich doorgaans aan naar de vorm van uw lichaam. Een nieuwe stoel kopen betekent dan ook vaak, dat deze veel minder comfortabel zit dan uw huidige stoel of bank. Dijkema Meubelstoffeerders is een professionele stoffeerder, met een ruime ervaring in het stofferen van verschillende soorten meubels. Naast het opnieuw stofferen van een stoel, kan ook het opnieuw stofferen van een bank of bijvoorbeeld uw volledige caravan het overwegen waard zijn.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Indicatie van stoel stofferen kosten

Op voorhand is lastig te zeggen wat de stoel stofferen kosten zijn. Deze kosten zijn sterk afhankelijk van het type stof wat u kiest, het eventueel bijvullen van de vulling van de stoel, enzovoorts. Dijkema Meubelstoffeerders biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u een nieuwe bekleding van uw stoel wenst. De grote diversiteit aan mogelijkheden maakt dat we u vrijwel altijd een stof kunnen bieden die aansluit op uw wensen en past bij de stijl van uw interieur. In welke kleur wilt u uw stoel of bank laten bekleden?

Stoel stofferen kosten laten berekenen

Wilt u weten wat de stoel stofferen kosten zijn voor uw stoel? Neem eens contact met ons op. We berekenen graag voor u, wat het opnieuw stofferen van uw stoel ongeveer zal kosten. Vooraf kunnen we u voorbeelden laten zien van stoelen en andere meubels die we eerder al opnieuw gestoffeerd hebben. Het geeft u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die u heeft.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl