Uw bestaande stoel stofferen in Groningen

Heeft u ook een favoriete stoel binnen uw woning? Veel mensen zitten op een vaste plek, waardoor een stoel of bank zich naar hun lichaam vormt. Wanneer de stoel ernstig versleten is geraakt, zal deze vervangen moeten worden. Tenzij u ervoor kiest, om de stoel opnieuw te laten stofferen! Dijkema Meubelstoffeerders helpt u graag bij het stofferen van stoelen en banken. Door uw stoel te stofferen in Groningen, zal deze weer vele jaren meegaan! Ook kan een stoel stofferen in Groningen interessant zijn, als u van een klassiek interieur overgaat op een modern interieur.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Stoel stofferen in Groningen bij slijtage

Slijtage kan zich in verschillende vormen voordoen. Mogelijk is de stoffering van uw stoel dermate ernstig versleten geraakt, dat er scheurtjes zichtbaar zijn geworden. Ook kan er sprake zijn van vuil in de bekleding van uw stoel. Denk bijvoorbeeld aan een kop koffie of een glas wijn, die in het verleden op de bekleding van de stoel gevallen is. De stoel opnieuw stofferen in Groningen maakt dat deze er weer als nieuw komt uit te zien. Met wat voor schade aan de stoffering van uw stoel heeft u te maken?

Meer weten over een stoel stofferen in Groningen?

Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij bieden bij een stoel stofferen in Groningen? Of wilt u direct een afspraak maken om uw bestaande stoel van een nieuwe bekleding te laten voorzien? Neem in beide gevallen contact met ons op, zodat we deze mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Samen zorgen we dat u nog vele jaren van uw stoel kunt blijven genieten!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl