Stoel stofferen assen

Wilt u een stoel laten stofferen in de buurt van Assen? Kom eens langs bij Dijkema Meubelstoffeerders! Met veertig jaar ervaring in stofferen weten we precies hoe we uw oude en/of versleten stoel een nieuwe en moderne look geven.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Dijkema Meubelstoffeerders kan uw stoel op professionele wijze stofferen

Een stoel is om op te zitten en is dus onderhevig aan slijtage. Het is helaas niet te voorkomen. Bij slijtage hoeft u de stoel echt niet weg te doen en een nieuwe te kopen. U kunt stoelen namelijk ook laten stofferen. Laat u dat doen door een professional zoals Dijkema Meubelstoffeerders nabij Assen, dan is uw stoel snel weer zo goed als nieuw! Dijkema zit namelijk al veertig jaar in het vak, dus u kunt bij ons rekenen op kwaliteit en vakmanschap.

Stoel stofferen? Voor kwaliteit gaat u naar Dijkema Meubelstoffeerders nabij Assen

Dijkema Meubelstoffeerders nabij Assen biedt voor ieder wat wils. Wij bieden namelijk een grote collectie aan stoffen en leer, verspreidt over maar liefst 400 staalboeken. In deze staalboeken vindt u verschillende kleuren, materialen en dessins. Er zit geheid een stof tussen die aansluit bij uw wensen, uw budget en dat past bij uw woning in Assen.

Naast de stof is de vulling een belangrijk onderdeel van een stoel. Het bepaald tenslotte het zitcomfort. Ook de vulling raakt na verloop van jaren in verval. Daarom kunnen wij tijdens het stofferen uw stoel ook voorzien van een nieuwe vulling. Of u nu houdt van stevig of zacht, wij zorgen ervoor dat uw stoel er niet alleen weer goed uitziet, maar ook weer heerlijk zit!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl