Stoel opnieuw bekleden

Stoel opnieuw bekleden bij slijtage

Begint de bekleding van uw stoel steeds dunner te worden? In dat geval is uw stoel opnieuw bekleden een goed idee! Het opnieuw laten bekleden van de stoel door Dijkema Meubelstoffeerders maakt dat u hier nog jaren plezier van zal hebben. Vaak is de basis van een stoel niet versleten, maar gaat het enkel om de bekleding hiervan. Het aanschaffen van nieuwe stoelen brengt aanzienlijk hogere kosten met zich mee. Dat is niet de enige reden om te kiezen voor een stoel opnieuw bekleden. Denk ook aan het feit, dat een stoel vaak de vorm van uw zitvlak overneemt als u deze meerdere jaren gebruikt heeft. Een nieuwe stoel zal minder comfortabel zitten in het begin.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Mogelijkheden bij stoel opnieuw bekleden

Een stoel opnieuw bekleden bij Dijkema Meubelstoffeerders betekent dat u keuze heeft uit een breed scala aan soorten en kleuren stoffen. Het is belangrijk dat een stof past bij de stijl van de rest van uw interieur in huis. Niet alleen qua uitstraling, maar zeker ook qua kleur. Gaat u voor een glanzende stof, of mag de kleur wat dof van aard zijn? We laten u graag voorbeelden zien van meubels die opnieuw bekleed zijn. Het kan u inspiratie geven voor uw eigen stoel. Naast de mogelijkheid om de stoel opnieuw te bekleden, kunnen we het zitvlak voor u opvullen.

Advies bij stoel opnieuw bekleden

Bent u benieuwd of uw stoel opnieuw bekleden een goede optie is, wanneer de bekleding hiervan begint te slijten? Neem in dat geval eens contact met ons op. We denken graag met u mee over de beste manier om uw stoel weer als nieuw te laten lijken. Bij het opnieuw bekleden van meubels werken we uitsluitend met kwalitatief goede materialen, om te voorkomen dat de bekleding al snel opnieuw slijt.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl