Laat uw stoel bekleden in Haren of de omgeving hiervan

Wanneer de bekleding van uw favoriete stoel begint te slijten, betekent dit niet dat u hier afscheid van hoeft te nemen. Uw bestaande stoel bekleden in Haren is een van de mogelijkheden die Dijkema Meubelstoffeerders u biedt! Hierbij halen we de versleten bekleding van uw stoel en zorgen we dat deze vervangen wordt door een nieuw stofje. Op deze manier lijkt uw stoel weer als nieuw, zonder dat het comfort hiervan is aangetast. Over het algemeen zal het zitvlak van een stoel zich enigszins naar uw lichaam vormen door de jaren heen. Door de stoel weg te doen, zal het zitvlak van een nieuwe stoel zich eerst naar uw lichaam moeten vormen. Hierdoor zit de stoel in het begin vaak minder prettig.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Mogelijkheden bij uw stoel bekleden in Haren

Een stoel bekleden in Haren is geen klus, die u eenvoudig zelf uitvoert. U wilt er immers zeker van zijn, dat de bekleding netjes aansluit op het frame van de stoel. Wij bieden u verschillende mogelijkheden, wanneer u de stoel van een nieuwe bekleding wenst te voorzien. Hierbij heeft u de keuze uit tal van verschillende soorten en modellen stoffen. Het maakt dat we uw stoel altijd van een stofje kunnen voorzien, die aansluit op uw persoonlijke wensen. Heeft u al een idee bij de gewenste bekleding van uw stoel?

Meer informatie over een stoel bekleden in Haren

Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij u kunnen bieden bij het opnieuw bekleden van uw stoel in Haren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen de mogelijkheden aan u voor en denken mee over de meest geschikte oplossing voor uw stoel. Niet alleen voor een stoel bekleden in Haren kunt u bij ons terecht. Ook voor het laten bekleden van andere meubels zijn wij de juiste partij.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl