Stoel bekleden Assen

Wilt u uw oude stoel laten bekleden door een professional in Assen? Laat u eens informeren door Dijkema Meubelstoffeerders! Al veertig jaar steken wij klassieke en moderne stoelen in een nieuw jasje.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Laat uw stoel bekleden door Dijkema Meubelstoffeerders nabij Assen

Zelfs de duurste en meest hoogwaardige stoelen zullen na verloop van jaren slijten. U kunt er voor kiezen om de stoelen weg te doen of te vervangen door nieuwe meubelen. U kunt ze echter ook opnieuw laten bekleden. Kiest u voor het laatste? Dan is Dijkema Meubelstoffeerders nabij Assen u graag van dienst! Wij kunnen uw stoel of stoelen herstellen of ze compleet restylen. Zo maken we (zo goed als) nieuwe stoelen betaalbaar voor iedereen.

Stoel laten bekleden? Laat u adviseren door onze medewerkers in Assen

Wij bieden een ruime keuze aan stoffen en leer. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en dessins. U kunt alle opties bekijken in onze staalboeken. Wij beschikken over maar liefst 400 staalboeken, dus er zit zeker iets tussen dat past bij uw smaak en de rest van uw interieur!

Naast het bekleden van stoelen zijn we gespecialiseerd in het vullen van stoelen. We vervangen de ingezakte of versleten vulling van uw stoel met een nieuwe vulling van topkwaliteit. Wij kunnen uw stoel voorzien van stevige of zachte vulling. De keuze is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Uiteraard kunnen onze medewerkers u adviseren over stoffen en vullingen.

Wilt u meer informatie of wilt u alvast wat stoffen bekijken? Kom langs in onze winkel in Groningen, vlakbij Assen!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl