Schuimrubber specialist Paterswolde

Schuimrubber specialist bij Paterswolde

Een duurzaam leven wordt door steeds meer huishoudens nagestreefd. Het betekent niet alleen dat men investeert in zonnepanelen en isolatieglas; ook zoekt men naar mogelijkheden meubels zo lang mogelijk te blijven gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de bank of fauteuil in de woonkamer. Begint de bank wat in te zakken, of de bekleding ervan te slijten? Vervang de bank niet direct, maar kies voor hulp van een schuimrubber specialist bij Paterswolde. Dijkema Meubelstoffeerders is zo’n schuimrubber specialist. Daarnaast hebben we een ruime ervaring in het opnieuw bekleden van verschillende soorten meubels. Het helpt u uw meubels een tweede kans te geven.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Aanpak van een schuimrubber specialist bij Paterswolde

De hulp die we u als schuimrubber specialist bij Paterswolde bieden begint bij een inventarisatie van uw wensen. Met welk type stof wilt u de meubels straks laten bekleden? Kiest u voor het aanzienlijk verstevigen van het zitvlak, of kan een kleine aanvulling van schuimrubber al voldoende zijn? Door schuimrubber aan het zitvlak toe te voegen, biedt deze u weer het comfort alsof de bank of fauteuil nieuw is. Het opnieuw stofferen van een meubelstuk draagt bij aan een frisse look. U kunt weer jaren vooruit, zonder het meubelstuk te moeten vervangen!

Schuimrubber specialist bij Paterswolde inschakelen

Wilt u uw versleten bank of fauteuil als nieuw laten lijken en het comfort wat deze u voorheen bood herstellen? Neem contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de hulp die we u als schuimrubber specialist bij Paterswolde bieden. Kijk ook alvast eens op onze website, waar u meer informatie vindt over onze dienstverlening. Naast het opnieuw vullen en bekleden van losse meubels, helpen we u ook graag bij het renoveren van een compleet interieur.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl