Schuimrubber specialist Hoogkerk

Schuimrubber specialist rond Hoogkerk

Biedt uw bank of bijvoorbeeld fauteuil niet langer het comfort wat u ervan gewend bent? Het kan een reden zijn om voor de hulp van onze schuimrubber specialist bij Hoogkerk te kiezen. Samen met u zorgen we dat uw meubelstuk diens oorspronkelijke comfort terugkrijgt door het zitvlak op te vullen. Schuimrubber wordt niet alleen gebruikt bij het herstellen van een bestaand meubelstuk; als schuimrubber specialist bij Hoogkerk helpen we u ook graag bij een complete projectinrichting. Denk aan het vernieuwen van het interieur binnen uw boot of caravan.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Advies van schuimrubber specialist bij Hoogkerk

Vindt u het lastig te bepalen of uw bank of fauteuil nog kan worden opgeknapt door gebruik te maken van schuimrubber? We denken graag met u mee en adviseren u op basis van de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan. Welke mogelijkheden heeft u bij het opknappen van uw meubelstuk? Doet u er verstandig aan slechts voor extra schuimrubber te kiezen, of is het slim ook het vervangen van de bestaande bekleding te overwegen? Zo heeft u de komende jaren veel plezier van uw gerenoveerde meubel(s). Als schuimrubber specialist bij Hoogkerk laten we u graag voorbeelden zien van reeds uitgevoerde projecten. Het geeft een beeld van de mogelijkheden die u heeft.

Schuimrubber specialist bij Hoogkerk inschakelen

Meer weten over de hulp die we u als schuimrubber specialist bij Hoogkerk kunnen bieden, wanneer uw meubels gerenoveerd moeten worden? Neem gerust contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. We zijn benieuwd naar de staat van uw meubels en zoeken samen met u naar de beste manier om deze te renoveren. Het laten renoveren van bestaande meubels is een hele duurzame, bewuste keuze.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl