Schuimrubber specialist Eelde

Schuimrubber specialist bij Eelde

Wilt u uw bestaande bank of bijvoorbeeld fauteuil opknappen? Zoekt u naar een partner voor het renoveren van het interieur binnen uw camper, caravan of de kajuit van uw boot? Dijkema Meubelstoffeerders staat u als schuimrubber specialist bij Eelde graag bij. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in het opvullen en opnieuw bekleden van verschillende soorten meubels. Door bestaande meubels op te knappen draagt u bij aan een duurzame samenleving; het is zonder om in de basis kwalitatief goede meubels direct te vervangen, als deze enigszins aan comfort hebben ingeleverd. Het opvullen van het zitvlak van zo’n meubel kan al voldoende zijn.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Diensten schuimrubber specialist bij Eelde

Als schuimrubber specialist bij Eelde helpen we u niet alleen bij het vullen van het zitvlak van een bank of fauteuil. Ook voor een volledige projectinrichting kunt u op onze hulp rekenen. Zo vullen we de kussens in uw caravan, of zorgen we voor een comfortabel zitkussen in uw boot. Bij het opknappen van meubels kunt u ervoor kiezen deze direct opnieuw te laten bekleden. Hierbij heeft u de keuze uit een breed scala aan soorten en kleuren stoffen. Kiest u voor een effen kleur, of gaat u voor een stof met een speels patroon?

Advies van schuimrubber specialist bij Eelde

Vindt u het lastig te bepalen of het in uw geval interessant is een bestaand meubelstuk op te laten knappen door Dijkema Meubelstoffeerders, als schuimrubber specialist bij Eelde? Neem gerust contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Ook laten we u graag voorbeelden zien van reeds uitgevoerde projecten, waarbij meubels er weer als nieuw uitzien na het vullen van het zitvlak met schuimrubber.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl