Schuimrubber meubels

Schuimrubber meubels van een nieuwe bekleding voorzien

Een van de fijne eigenschappen van schuimrubber meubels, is dat het zitvlak zich aanpast aan uw lichaam. Na een paar weken zal uw bank of stoel nog comfortabeler zitten, dan op de eerste dagen! Het maakt dat u deze schuimrubber meubels liever niet vervangt als de bekleding begint te slijten. Een nieuw meubelstuk zal immers altijd minder fijn zitten dan uw bestaande meubels. Dijkema Meubelstoffeerders helpt u graag bij het vernieuwen van de bekleding van schuimrubber meubels. Zo kunt u hier nog een lange tijd mee vooruit! Niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor uw portemonnee.

Uw mogelijkheden bij bekleding van schuimrubber meubels

Dijkema Meubelstoffeerders biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u schuimrubber meubels van een nieuwe bekleding wilt laten voorzien. Hierbij starten we met een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Naar wat voor type bekleding zoekt u? Welke kleur bekleding sluit het beste aan op uw wensen? Indien gewenst kunnen we u verschillende voorbeelden van eerder uitgevoerde projecten laten zien. Het geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft. Naast schuimrubber meubels kunnen we ook meubels met andere materialen voor u bekleden. Het is zelfs mogelijk om een complete boot of caravan van nieuwe bekleding te laten voorzien.

Advies bij het bekleden van schuimrubber meubels

Vindt u het lastig om te bepalen of het opnieuw bekleden van uw schuimrubber meubels rendabel genoeg is? Twijfelt u of de meubels nog lang genoeg meegaan? Dijkema Meubelstoffeerders voorziet u graag van persoonlijk advies. Ook kunnen we u meer vertellen over onze werkwijze en de materialen die we gebruiken. Het verzekert u dat u weer een lange tijd vooruit kunt met uw meubels!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl