Schuimrubber kopen Groningen

Wilt u schuimrubber kopen in Groningen, bijvoorbeeld voor de opvulling van bepaalde meubelstukken? Dan kunt u kwalitatief hoogwaardig schuimrubber kopen in Groningen bij Dijkema Meubelstoffeerders. Wij zijn gevestigd aan de Boterdiep 20 in de stad en kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in schuimrubber van hoogwaardige kwaliteit. Als ervaren meubelstoffeerders weten wij als geen ander welke materialen nodig zijn om een meubelstuk weer als nieuw te maken. Schuimrubber kan hier een onderdeel van zijn. Voor het beste eindresultaat kunt u bij ons het beste schuimrubber kopen in Groningen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Goed schuimrubber kopen in Groningen

U kunt bij ons duurzaam, stevig en hoogwaardig schuimrubber kopen in Groningen. Wij staan op onze locatie voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden en te adviseren bij het maken van uw keuze. Wij kunnen hiervoor met u bespreken waarvoor u het product precies wilt gebruiken, zodat wij met u mee kunnen denken over de juiste oplossing. Zo kunt u bij ons altijd het juiste schuimrubber kopen in Groningen, zodat u zeker weet dat u kunt uitkijken naar een uitmuntend eindresultaat.

Neem contact met ons op

Schuimrubber kopen in Groningen bij een ervaren partij? Wij staan voor u klaar met een zeer complete service. U kunt ons bezoeken of eens contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. Bel dan naar 050 – 313 43 98 of mail naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl. Wij zijn u graag van dienst. Onze ervaren medewerkers zijn er om u van persoonlijk advies te voorzien wanneer u dit wenst, zodat u zeker de juiste keuze maakt uit ons assortiment.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl