Schuimrubber Assen

De leverancier voor schuimrubber Assen is Dijkema Meubelstoffeerders. Schuimrubber wordt gebruikt als opvulmateriaal voor zittingen en kussens. Bij het stofferen van meubelen worden vaak ook de zittingen opnieuw opgevuld. Zo wordt het zitcomfort weer in oorspronkelijke staat hersteld. Ook draagt de juiste opvulling van uw meubel tot beter behoud van de nieuwe stoffering van uw meubel. Diverse soorten schuimrubber in de buurt van Assen vindt u bij Dijkema Meubelstoffeerders in Groningen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Koudschuim en polyether schuimrubber Assen

Dijkema Meubelstoffeerders heeft een aanbod van diverse soorten schuimrubber. Ieder soort heeft andere eigenschappen en een ander niveau van kwaliteit. Zo verkopen we polyether schuimrubber wat vochtregulerend en duurzaam is. Hoe hoger de dichtheid van polyether, hoe langer de levensduur en hoe groter het comfort is van uw stoel of zitbank. Ook specialiseren we ons in de verkoop van koudschuim, een schuimrubber met een uitstekende vocht regulatie en een hoog comfort. Koudschuim heeft een ontzettend hoge veerkracht en door de open celstructuur wordt vocht op goede wijze afgevoerd. Bovendien komt kuilvorming in koudschuim niet voor.

Dijkema Meubelstoffeerders de specialist voor schuimrubber Assen

Het assortiment schuimrubber in de buurt van Assen wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld met nieuwe kwaliteiten polyether en koudschuim. Afhankelijk waarvoor u schuimrubber nodig heeft en de wensen omtrent uw meubelen, kan advies handig zijn. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Dijkema Meubelstoffeerders nabij Assen biedt al ruim 50 jaar vakmanschap op het gebied van stofferen van meubelen. Wij voeren op perfecte wijze de juiste stoffering van zowel klassieke als moderne meubelen uit en bieden daarbij ook de juiste opvulling van de meubelen. Voor schuimrubber in de buurt van Assen bent u bij Dijkema Meubelstoffeerders op de juiste plek.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl