Scheepsstoffering Groningen

Als u boot wel een opfrisbeurt kan gebruiken gaat u naar Dijkema Scheepsstoffering in Groningen. Wij zitten jaren in het vak en hebben vele bootmeubelen voorzien van prachtige stoffen. Omdat we te maken hebben met afwijkende formaten, leveren we maatwerk. Alles om uw boot een nieuwe look te geven.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Veel keuze in materialen bij Dijkema Scheepsstoffering Groningen

Het stofferen van schepen is een specialistische klus, omdat er rekening moet worden gehouden met verschillende factoren. Bij scheepsstoffering moet u bijvoorbeeld rekening houden met weersinvloeden en heeft u altijd te maken met afwijkende maten. Het inhuren van een specialist is dan ook zeker geen overbodige luxe. Dijkema Meubelstoffeerders zit al veertig jaar in het vak en weet precies hoe een complexe scheepsstofferingsklus aangepakt moet worden.

Scheepsstoffering begint met altijd met adviesgesprek. We willen weten wat uw wensen zijn en bespreken vervolgens de mogelijkheden. We leveren een tal van materialen om ervoor te zorgen dat er altijd iets tussen zit dat u aanspreekt. Zo beschikken wij over 400 staalboeken die verschillende stoffen en soorten leer laten zien. U kunt natuurlijk een aantal staalboeken meenemen om te kijken of de stof echt past bij uw boot.

Dijkema Scheepsstoffering Groningen zorgt voor de juiste vulling

Bij stoffering denken veel mensen aan het bekleden van meubelen, maar ook vulling is een groot en belangrijk onderdeel in deze. De vulling is bepalend voor het zitcomfort en voorkomt tevens slijtage. Bij scheepsstoffering heeft u te maken met invloeden van buitenaf in de zin van vocht en klimaat. Hier moet de vulling op worden afgestemd. Wij kunnen u hier uiteraard over adviseren.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl