Scheepsstoffeerderij Groningen

Dijkema Meubelstoffeerders beschikt over een eigen scheepsstoffeerderij in Groningen. Dijkema is een ervaren stoffeerder waar u terecht kunt als u uw boot een nieuwe look wilt geven. Om volledig te kunnen doen aan uw vraag leveren wij maatwerk tegen een scherpe prijs. Tevens kunnen we u adviseren over materialen en kleuren. Alles om uw boot een nieuw uiterlijk te geven.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Bij onze scheepsstoffeerderij Groningen adviseren we u graag!

Als u uw boot wil laten stofferen moet er rekening worden gehouden met afwijkende maten en weersinvloeden. Helemaal als meubelen die zich in de buitenlucht bevinden moeten worden bekleedt. In dit geval is het aan te raden te kiezen voor waterdichte stoffen. De specialisten van onze scheepsstoffeerderij in Groningen kunnen u hierover adviseren.

Om wat voor boot of meubel het ook gaat, onze scheepsstoffeerderij in Groningen levert tal van stoffen en materialen. Ons brede assortiment vindt u terug in maar liefst 400 verschillende staalboeken. Heeft u iets op het oog? Dan kunt het staalboek uiteraard meenemen om te kijken of de stof of het leer echt past bij het uiterlijk van uw boot.

Scheepsstoffeerderij Groningen zorgt ook voor de juiste vulling van uw meubelen

Bij stoffering gaat het niet alleen om de bekleding, maar ook om de vulling. Niet geheel onbelangrijk, aangezien dit onderdeel bepalend is voor het zitcomfort. Daarnaast is het bepalend voor de duurzaamheid van uw meubelen. De medewerkers van onze scheepsstoffeerderij in Groningen adviseren u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken wat betreft de vulling van uw meubelen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl