Retro meubel stofferen Groningen

Op professionele wijze retro meubel stofferen in Groningen

Bent u de trotse bezitter van een retro meubel? In dat geval wilt u hier nog jaren gebruik van kunnen blijven maken. Wellicht is het uw favoriete fauteuil, of uw lievelingsbank! Dijkema Meubelstoffeerders helpt u graag bij een retro meubel stofferen in Groningen of de omgeving hiervan. Wij hebben een ruime ervaring in het stofferen van verschillende soorten meubels. Ook het stofferen van het complete interieur op een boot of in een caravan behoort tot onze dienstverlening. Ideaal, wanneer u hierin een retro meubel gebruikt! Op welke manier kunnen we u van dienst zijn?

Retro meubel stofferen in Groningen bij Dijkema Meubelstoffeerders

Een retro meubel stofferen in Groningen begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Wilt u een kopie van de huidige bekleding van uw meubelstuk? Wenst u een modernere look, of gaat u juist voor een klassiek tintje? Wij bieden u tal van verschillende mogelijkheden. Zo zal het meubelstuk straks naadloos aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren. Een retro meubel stofferen in Groningen bij Dijkema Meubelstoffeerders betekent daarbij, dat u verzekerd bent van kwalitatief zeer goed materiaal. Zo kunt u weer een lange tijd vooruit.

Meer informatie over retro meubel stofferen in Groningen

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij een retro meubel stofferen in Groningen? Bent u benieuwd op welke manier wij u van dienst kunnen zijn? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies! Daarbij kunnen we u foto’s laten zien van meubelstukken die wij in het verleden opnieuw bekleed hebben. Welke retro meubel wilt u laten stofferen?

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl