Projectstoffering Roden

Specialist op het gebied van projectstoffering in Roden

Geef het interieur van uw bedrijfspand of bijvoorbeeld school een nieuwe uitstraling, door te kiezen voor onze projectstoffering in Roden. De keuze voor het opnieuw stofferen van bestaande meubels levert u verschillende voordelen op. Zo is dit financieel aantrekkelijk, vanwege het feit dat meubels niet opnieuw hoeven worden aangeschaft. Daar komt bij dat meubels volledig in de door u gewenste stijl kunnen worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar hele lichte meubels, wilt u de meubels een luxe uitstraling geven of gaat u wellicht voor een stoere look? Dijkema Meubelstoffeerders helpt u graag verder.

Aan de slag met projectstoffering in Roden

Projectstoffering in Roden begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Mogelijk heeft u al een beeld bij de kleur stof die past bij het pand waarbinnen u de meubels gebruikt. Naast de verschillende kleuren stoffen, bieden we u keuze uit verschillende soorten materialen. Zo kunnen we u vrijwel altijd een passende oplossing bieden. Mogelijk vindt u het lastig om een keuze te maken. In dat geval laten we u graag voorbeelden van reeds uitgevoerde projecten zien. Het geeft u een goed beeld van hetgeen tegenwoordig mogelijk is bij projectstoffering in Roden.

Projectstoffering in Roden van Dijkema Meubelstoffeerders

De jarenlange ervaring die wij hebben in projectstoffering in Roden maakt dat we u persoonlijk kunnen adviseren. Welk type stof past goed bij uw wensen? Wat is een geschikte kleur voor de toepassing van uw opnieuw gestoffeerde meubels? In een school kiest u zeer waarschijnlijk voor een ander type stof, dan in een luxe hotel. Wij maken standaard gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl