Projectstoffering Groningen
Voor projectstoffering in

Groningen gaat u naar Dijkema Meubelstoffeerders. Met veertig jaar in het vak hebben we vele meubelen voorzien van nieuwe stoffen en vullingen. Geen project is ons te groot!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Dijkema is uw partner in projectstoffering in Groningen

Projectstoffering is een stuk complexer dan het stofferen van een of twee meubelen. De klus is niet alleen groter, er komt ook een stukje “design” bij kijken. De ruimte moet eenheid uitstralen. Het moet bij elkaar passen, maar er niet allemaal hetzelfde uit zien. Onze designers weten hier wel raad mee. Zij adviseren u op basis van uw wensen en eisen. U kunt in onze winkel in Groningen alle mogelijkheden bekijken aan de hand van onze staalboeken. Hier hebben we maar liefst 400 stuks van, dus genoeg keuze aan stoffen en leer!

Als u een keuze heeft gemaakt gaat een ervaren team aan de slag met de projectstoffering. Onze stoffeerders werken efficiënt, zodat u snel gebruik kunt maken van uw nieuw bekleedde kantoor, school of andere (openbare) ruimte. Omdat we al jaren in het vak zitten, kunt u bij Dijkema Meubelstoffeerders in Groningen rekenen op vakmanschap.

Ook voor speciale materialen voor uw projectstoffering kunt u terecht bij Dijkema in Groningen

Huurt u Dijkema in Groningen in voor een projectstoffering van een openbaar gebouw? Dan kan het verstandig zijn te kijken naar speciale materialen. Ziekenhuizen en bijvoorbeeld kinderdagverblijven en scholen, waar hygiëne van groot belang is, kunnen baat hebben bij antibacteriële materialen. Dijkema Meubelstoffeerders kan u hierover adviseren. Wij kunnen u naast antibacteriële materialen voorzien van brandvertragend, waterafstotend, schimmelwerend of zelfs urinebestendig materiaal.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl