Projectstoffeerder Groningen

Voor een professionele projectstoffeerder in Groningen gaat u naar Dijkema Meubelstoffeerders. Als stoffeerbedrijf met veertig jaar in het vak heeft Dijkema heel wat meubelen gestoffeerd. Geen uitdaging is ons te groot, of het nu gaat om een design stoel of complete projectinrichting.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Projectstoffeerder in Groningen voor kwaliteit en vakmanschap

Bij projectstoffering van bijvoorbeeld scholen, kantoren en openbare ruimtes is het belangrijk dat de ruimte eenheid uitstraalt. De ene ruimte moet warmte uitstralen, de andere ruimte een rustige sfeer. Om te kunnen voldoen aan uw vraag bieden we een breed scala aan stoffen, soorten leer en vullingen. Materialen die bijdragen aan het juiste zitcomfort en voldoen aan ergonomische eisen.

Onze projectstoffeerder kijkt samen met u naar de mogelijkheden. Heeft u een mooie stof gezien? Dan krijgt u een voorbeeld mee naar huis, zodat u kan kijken of het echt bij de desbetreffende ruimte past. Als u uw keuze heeft gemaakt gaat onze projectstoffeerder aan de slag. Omdat Dijkema al veertig jaar in het vak zit kunt u bij ons rekenen op kwaliteit en vakmanschap. We zijn pas tevreden als u dat bent.

Onze projectstoffeerder in Groningen levert ook speciale materialen

Een projectstoffering vraagt om een speciale aanpak en soms ook om speciale materialen. Ruimtes waar veel kinderen aanwezig zijn zoals een school of een ziekenhuis waar hygiëne van groot belang is, stellen andere eisen aan meubelen. Projectstoffeerder Dijkema Meubelstoffeerders in Groningen biedt een brede collectie aan speciale materialen zoals materialen die brandvertragend, waterafstotend, antibacterieel, schimmelwerend of urinebestendig zijn. Onze projectstoffeerder in Groningen kan u hierover adviseren.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl