Veelzijdige en flexibele meubelstoffeerder voor projectinrichting Groningen

Dijkema Meubelstoffeerders staat voor u klaar als u een meubelstoffeerder uit Groningen zoekt die op een flexibele, meedenkende manier kan helpen bij een projectinrichting. In ons 50-jarig bestaan hebben wij ruime ervaring opgedaan met de projectinrichting van verschillende organisaties, zoals scholen, ziekenhuizen, kantoren en andere ruimtes waar veel mensen gebruik van maken. Ons uitgangspunt is dat wij u zo goed mogelijk van dienst zijn met hetgeen waar u naar vraagt. Heeft u nog geen keuze gemaakt wat het soort stof betreft? Of is die keuze al wel gemaakt en verlangt u van ons dat wij het stofferen uitvoeren? Voor beide klussen kunt u ons inschakelen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de ruimte die wij stofferen eenheid uitstraalt en op een vakkundige manier wordt gestoffeerd.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Advies over soorten stoffen bij projectinrichting Groningen

Heeft u nog geen keuze gemaakt over het soort en de kleur stoffen voor de projectinrichting in Groningen waarvoor u ons wilt inschakelen? Wij denken graag met u mee hierover. Hiermee kunnen we u adviseren over kleuren die het beste passen bij de omgeving maar ook over het soort stof. We hebben namelijk een aantal speciale stoffen die heel erg geschikt zijn in bepaalde situaties. Daarover hieronder meer.

Keuze uit speciale, praktische stoffen bij projectinrichting in Groningen

Bent u voor de projectinrichting van een basisschool in Groningen op zoek naar een meubelstoffeerder? Dan kunnen we u adviseren om bijvoorbeeld voor waterdichte stoffen te kiezen, omdat kleine kinderen nogal vaak knoeien. Zo zijn er ook tal van andere stoffen die heel praktisch kunnen zijn, bijvoorbeeld: brandvertragende stoffen, antibacteriële stoffen of stoffen die schimmelwerend of urinebestendig zijn. Wilt u weten wat Dijkema Meubelstoffeerders precies voor uw projectinrichting in Groningen kan doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl