Projectinrichting Drenthe

Specialist op het gebied van projectinrichting in Drenthe

Wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van projectinrichting in Drenthe, bent u bij Dijkema Meubelstoffeerders aan het juiste adres. Onder een projectinrichting verstaan we onder meer het vervangen van de bekleding in een caravan, het vernieuwen van de bekleding op uw boot, enzovoorts. Ook wanneer u in huis het interieur van een nieuwe look wilt voorzien, kunnen we u verder helpen. Dijkema Meubelstoffeerders heeft een jarenlange ervaring in het opnieuw bekleden van verschillende soorten meubels. Vaak is het vernieuwen van de bekleding veel voordeliger dan het vervangen van uw bank en stoelen. Daarbij blijft het comfort van het meubelstuk behouden!

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Projectinrichting in Drenthe begint bij inventarisatie wensen

Een projectinrichting in Drenthe begint voor ons bij een inventarisatie van de wensen die u heeft. Welke meubels wilt u van nieuwe bekleding laten voorzien? Wilt u naast het opnieuw bekleden hiervan ook de vulling vernieuwen? Het vernieuwen van de vulling maakt dat het zitvlak vaak meer ondersteuning biedt aan uw lichaam. Zo biedt een bank of stoel u meer comfort. We laten u graag voorbeelden zien van reeds uitgevoerde projectinrichtingen. Het geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die u hierbij heeft.

Aan de slag met een projectinrichting in Drenthe

Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze aanpak bij een projectinrichting in Drenthe. Ook kunnen we u alvast meer laten zien van de verschillende soorten stoffen waarmee u uw meubels kunt laten bekleden. Heeft u al een beeld van het type bekleding dat u goed bij de rest van uw interieur vindt passen?

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl