Polyether Groningen

Voor polyether in Groningen bent u bij Dijkema Meubelstoffeerders op het juiste adres. Polyether schuimrubber is onder andere geschikt als opvulmateriaal voor kussens en zittingen. Er is een groot assortiment aan polyether in Groningen, wat gratis op maat gesneden wordt voor de juiste opvulling van uw meubelen of kussens. Onze experts kunnen u van goed advies voorzien bij de aanschaf van het goede soort polyether schuimrubber geschikt voor uw stoel, zitbank of kussens.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Opvullen van kussens en zittingen voor langer behoud van de stof

Wanneer u uw meubelen opnieuw gaat stofferen, is het opvullen van de meubelen geen overbodige luxe. Het opnieuw opvullen van kussens en zittingen maakt uw kussens en meubelen weer veerkrachtig en vergroot het zitcomfort. Ook draagt het bij aan het comfort van de meubelen met betrekking tot uw lichaamswarmte. De juiste opvulling zorgt ook voor goed behoud van de nieuwe stoffering. De stof slijt met een goede opvulling minder snel waardoor u weer jaren kunt genieten van uw stoel of zitbank.

Polyether Groningen bij Dijkema Meubelstoffeerders

Bij Dijkema Meubelstoffeerders vindt u schuimrubber van polyether in Groningen. Polyether schuimrubber is relatief goedkoop, vochtregulerend en gaat lang mee. Het polyether schuimrubber in Groningen is beschikbaar in verschillende kwaliteiten. Ook is er een groot aanbod van koudschuim verkrijgbaar in de winkel, wat nog langer meegaat en een uitstekende zitcomfort biedt. Dijkema Meubelstoffeerders heeft al 50 jaar ervaring in het stofferen van klassieke en moderne meubelen. Voor polyether in Groningen gaat u naar Dijkema Meubelstoffeerders.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl