Moderne stoel stofferen

Een moderne stoel stofferen behoort tot de dienstverlening van Dijkema Meubelstoffeerders. Veel mensen denken dat het opnieuw stofferen van meubels uitsluitend is weggelegd voor oude meubelstukken, maar niets is minder waar. Ook een moderne stoel stofferen komt regelmatig voor in onze werkplaats. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Zo kan het zijn dat de rest van het interieur veranderd wordt, waardoor de stof van de stoel niet goed meer combineert, maar een moderne stoel stofferen kan natuurlijk ook gedaan worden omdat de stof al beschadigd is geraakt.

Al 50 jaar ouderwets vakmanschap!

Wij kunnen professioneel uw moderne stoel stofferen

Een moderne stoel stofferen is geen eenvoudige klus. Als ervaren meubelstoffeerder kunnen wij u hierin wel op professionele wijze van dienst zijn. Wij kunnen uw moderne stoel stofferen zoals u het wilt. Dit doen wij in onze werkplaats, waar wij alles bij de hand hebben om de moderne stoel te stofferen op vakkundige wijze. Uiteraard gaan wij voortdurend uit van uw wensen en eisen betreffende het eindresultaat, zodat u altijd een stoel van ons terugkrijgt die uw verwachtingen zal overtreffen.

Neem contact met ons op

Wilt u een moderne stoel laten stofferen door een ervaren professional en zoekt u naar een bedrijf dat u een vriendelijke, snelle en hoogstaande service biedt tegen een mooie prijs? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt bellen naar 050 – 313 43 98 of mailen naar info@dijkemameubelstoffeerders.nl voor meer informatie, advies of een afspraak. Wij helpen u graag verder. Uiteraard kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Boterdiep 20
9712 LN Groningen

Tel.: 050-3134398

info@dijkemameubelstoffeerders.nl